top of page
Het KLEINE speelkleed (100 x 100 cm)

Vrije of spontane motoriek

Onze Jackino activiteiten- en speelmat is ontworpen om kinderen aan te moedigen zich vrij te bewegen en de wereld om hen heen in hun eigen tempo te verkennen. Een benadering gebaseerd op het principe van "vrije of spontane motoriek", ontwikkeld in de jaren zestig door kinderarts Emmi Pikler. Ze ontdekt dat niet alleen de motorische ontwikkeling van het kind op natuurlijke wijze wordt aangeleerd, maar ook dat deze bewegingsvrijheid hem een ongelooflijk gevoel van voldoening en veiligheid geeft.

schaalbaar

Met zijn aangename formaat (100 x 100 cm of 120 x 120 cm) en zijn vrij dichte schuimvulling, is hij geschikt voor de eerste bewegingen van je kleintje dat graag beweegt, de ruimte verkent, voorwerpen vastpakt, loslaat, zich omdraait... dan familie momenten om te spelen, lezen, dansen of cumulatieven te doen. Het speelkleed is dus niet beperkt tot de eerste maanden van het ontwaken van uw kind en evolueert met hem mee.

​​

slim  

Opvouwbaar en van oeko-tex® waterafstotend katoen, ontworpen om je dagelijkse leven te vereenvoudigen. Hij is niet bang voor het gebrabbel van de jongste, noch voor de sporen van chocolade tijdens het snacken. Een veeg en het is vergeten. Opgevouwen is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen in een hoek van de woonkamer. Hoewel het met zijn koele kleuren een veilige gok is dat het een integraal onderdeel van je inrichting zal zijn. 

Illustrations_tapis_jeux_jackino
bottom of page