top of page
jackino_tapis_jeux_arc.jpg

Als wij eens anders opgroeiden? 

Waarom Jackino?

 

Onze missie bij Jackino is heel eenvoudig: jullie dagelijkse leven als ouders en toekomstige ouders gemakkelijker maken door u handige en aantrekkelijke accessoires aan te bieden, zodat jullie kinderen de wereld in alle veiligheid kunnen ontdekken!  

Wat ook belangrijk voor ons is, is te werken op basis van sterke milieu- en maatschappelijke normen:

  • gecertificeerde stoffen en vulling  oeko-tex® standaard 100

  • lokale productie in een Belgische beschutte werkplaats. Een geweldige promotie van het ongelooflijke potentieel van mensen met een handicap en de trots om gekozen te zijn als "Ambassadeur 2022" van de ETA in Wallonië !

  • constante reflectie op  het ecodesign van onze producten (zoals bijvoorbeeld het minimaliseren van het gebruik van grondstoffen, het recupereren van stofresten die weer tot leven komen in de vorm van nieuwe creaties, het beperken van onze verpakkingen, enz. ).

Onze opdrachten  

 

1 . Het delen

Partage_jackino_valeur.jpg

 "delen is het geheim van geluk", dus bij Jackino is delen een sterke waarde! Door te delen kun je (her)ontdekken hoe leuk het is om tijd met je kinderen door te brengen en momenten van tederheid en medeplichtigheid met hen te beleven. Het betekent ook met jouw overleggen en luisteren naar uw behoeften als ouder, toekomstige ouder of grootouder. En familieverhalen, dat kent ons goed want Jackino is een project van het hart tussen moeder en dochter.

Oeko-tex.png
EWTA_jackino_2022.png
2. Duurzaamheid
icone_ecoresponsable_200x200.jpg

Ondernemen betekent bij Jackino verantwoord en duurzaam handelen. We zetten ons in om zorgvuldig te reageren op uitdagingen die een sociale en ecologische impact hebben. Zo werken we hand in hand met een Belgische beschutte werkplaats en werken we elke dag aan het verbeteren van onze processen en de levenscyclus van onze producten. Een teken van toewijding en liefde voor onze planeet en degenen die haar bewonen.

3. Vrijheid
plume 5

Wat voor ons belangrijk is, is vrijheid. Dat van het bedenken en maken van mooie collecties waarmee jouw kinderen de wereld kunnen ontdekken. Dat van het ontdekken van de bewegingsautonomie (vrije motoriek op een ontwaak- en speelmat, avonturiers spelen met outdoor overall, etc.) maar ook de vrijheid om tijd te nemen voor jezelf en voor je gezin.

4. Handig
icone_malin_200x200.jpg

Het aanbieden van handige accessoires om je dagelijks leven gemakkelijker te maken, is voor ons essentieel. Elk van onze collecties is met grote zorg ontworpen (en getest!) om jou als ouder te begeleiden in je leven. Handig voor jou ja, maar ook mooi en comfortabel voor hen.

Marie Perarnau, van het Maison des Maternelles vertelt je over Jackino! 

bottom of page