top of page

Betaling en levering

Prijs, leveringskosten en belastingen

 

De prijzen vermeld op www.jackino.be zijn in euro uitgedrukt, inclusief alle taksen (dus inclusief btw) en zijn enkel geldig voor bestellingen geplaatst op de website www.jackino.be. Deze prijzen zijn geldig op het moment dat ze door de klant worden geraadpleegd. De prijzen die op het ogenblik van de bestelling van de klant worden aangegeven, zijn, onder voorbehoud van de beschikbare voorraden, weliswaar onderhevig aan wijzigingen, maar zijn de prijs van toepassing voor die klant.

 

Bezorgkosten zijn niet inbegrepen. Eventuele leveringskosten of belastingen zullen duidelijk worden aangegeven op het ogenblik van de bestelling.

 

De tarieven voor de leveringskosten zijn hieronder aangegeven:

België: 7,90 euro

Internationaal: 15,00 euro

 

Betalingswijze

 

De klant betaalt zijn bestelling door middel van de betaalmethoden die beschikbaar zijn op www.jackino.be. De leveringsdatum wordt berekend vanaf de ontvangst van de betaling. Jackino zal zijn uiterste best doen om de leveringsdatum te halen, maar sommige omstandigheden kunnen leiden tot een vertraging van de afgegeven datum,

 

Jackino behoudt zich het recht voor om bestellingen of leveringen op te schorten in geval van niet of gedeeltelijke betaling.

bottom of page