top of page
jackino_tapis_jeux_dune1.jpg

Deze mat is écht geweldig: handig, makkelijk te onderhouden, super comfortabel en vooral mooi! We hebben hem vanaf de allereerste weken van mijn zoontje gebruikt, zodat hij zijn eigen ruimte kon hebben (en ik mijn 2 armen) en nu gebruiken we hem nog steeds, als knusse leesplek voor de grote broer. Omdat hij plooibaar is, kan hij overal mee op stap. Een heel leuk cadeau om te schenken of om jezelf mee te verwennen! 

Caroline, mama van twee sloebertjes van 11 maanden en 2,5 jaar

De dikte is geweldig, en de schuimdichtheid ook, niet te hard als een sportmat, niet te zacht als een kussen, maar precies goed om veilig te vallen, de koude van de vloer tegen te houden (wij hebben tegels op de grond) en mama een microdutje te gunnen!

Valentine, mama van Leopold, een 13 maanden oud kapoentje

Iris is gek op haar speelmat. Hij is zacht en comfortabel voor haar hoofdje. Ze kan naar hartenlust bewegen en veilig haar lichaam en omgeving leren kennen. Wat mama fijn vindt: het waterafstotend materiaal, perfect voor al het dagelijkse gekwijl, de wasbare hoes en het feit dat je hem kan opvouwen en overal meenemen.

Marine, happy mama van Iris, 4 maanden

Getuigenissen

Speelmat besteld voor Sinterklaas, we wilden een kleur dat over de datum was. Audrey kwam speciaal om de speelmat te leveren net voor het Sinterklaasweekend. De speelmat is echt goed! Kortom, top product en top service!

René, vader van een klein kapoentje

Dank je voor deze geweldige mat! Het is perfect en dat wilde ik jullie vertellen, want hij voldoet helemaal aan mijn verwachtingen: mooi, comfortabel, licht, compact en bovenal waterdicht! Kortom, de droommat! 

Sophie, moeder van een 6 maanden oude baby

_edited.jpg

De mat is netjes bij ons toegekomen, en is even mooi in het echt als op de website! Martin is er dol op en voelt zich er helemaal op zijn gemak, en wij ook! ;-) Nogmaals bedankt!

Louise, mama van Martin

bottom of page